avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Beci sub casa mea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Beci sub casa mea

Un coproprietar are un beci care este exact sub una dintre camerele mele . Ma deranjeaza . Ce am de facut ? Beciul era acolo cind am cumparat . I-am spus frumos sa - l inchida dar nu vrea . Ma deranjaza sa am pe cineva care cotrobaie sub casa cind vrea la orice ora .:((
Ultima modificare: Vineri, 14 Noiembrie 2014
ContSters335821, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters335821 , utilizator 20:52, 14 Noiembrie 2014
pentru un avocat ca dumneavoastra , gasirea dovezilor , sunt floare la ureche .
estye clar ! m-am pricopsit cu o mare problema . nu am cu cine sa " o dau la pace " ...urita treaba....dar daca nu sunt acasa si se inunda beciul cu apa clocotita , se sparge teava ma gindesc nu uit eu robinetul deschis ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce va place sa gatiti? hanselline hanselline Ce gatesc azi? Ce e prin frigider sau fac piata? Toti din familia mea au aceleasi gusturi? Cum ii impac? Azi facut varza calita cu carnati si macrou cu ... (vezi toată discuția)
Medierea, alternativa la instanta de judecata FlaviaGazdovici FlaviaGazdovici Cu multa placere constat că presa arădeană dorește să cunoască și să facă cunoscute avantajele acestei instituții de interes public care ... (vezi toată discuția)
Sunt vechi, domnule! ... or fi ele vechi da's bune! Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici [b]Caragiale despre medalia de merit[/b] Omul acesta, Caragiale! Doamne! De ce ai pus atata intelepciune, umor si bun simt in capul sau mustacios? ... (vezi toată discuția)