S a afisat intretinerea si am opservat ceva NOU de plata > esalonare caldura. Ce explicatie am primit de la administratora ma blocat, adica fostul administrator nu a platit anul trecut catre RADET nici un leu si s a oprit caldura iar noi acum platim pe EN luni paguba catre RADET esalonat. Dar o alta problema e ca o sa vina factura de caldura de luna viitoare si o sa dam toti locatarii in bilbiiala cit platim noi la caldura , daca om avea de unde ! Am inteles ca fostu, e dat in judecata pentru furt dar Nu vad corect sa mai platim inca o data tot noi ce a furat nenorocitul ala. Doresc lamuriri cum e cu esalonarea. O seara buna
Vi s-a raspuns foarte bine!
Consider si eu ca aveti o conducere de tot rasul... Dupa ce ca nu au verificat ce face administratorul cu banii, nici nu v-au informat ce este de facut, precum si modalitatea de iesire din criza.
Opinia mea este sa discutati la asociatie sa vi se emita chitanta separata, pentru ca asa cum s-a afirmat mai sus de catre @Carturarul:
Banii ii veti recupera dupa proces de la vinovati.
Proprietarii vor sti exact ce sume au achitat pentru acea esalonare caldura, urmand sa fiti despagubiti exact cu aceeasi suma.
Repet, aceaste chestiuni trebuia sa le discute, aprobe si sa va informeze conducerea asociatiei...
Am sa vorbesc cu presebintele ca suma esalonata sa fie trecuta tot pe aceasi chitanta adica > suma esalonata 30 lei < ca are unde sa o scrie , sper sa accepte dar, am descoperit alta problema ca am platit si esalonare la apa rece toata vara insa pe chitante nu e trecuta suma esalonata. O vrea sa mi dea un extras de intretinere pe cele 5 luni cu plata esalonarii ?
Datorii radet
maria_simona
Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Asociatia noastra de proprietari a fost nevoita sa semneze o esalonare cu Radetul din cauza fostului administrator ... (vezi toată discuția)