avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 258 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie pentru comercializare bauturi alcoolice, ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie pentru comercializare bauturi alcoolice, tutun si cafea online

Buna ziua. Doresc sa deschid un magazin online in lunile urmatoare, care va comercializa printre altele si bauturi alcoolice, produse tutun si cafea.

Am inteles ca trebuie autorizatie pentru aceste trei tipuri de produse (cafea, bauturi alcoolice si tutun), dar nu am gasit care este cuantumul taxei cerute pentru fiecare autorizatie de comercializare pe an. Produsele nu ar fi importate, ar fi cumparate de la distribuitori din Romania.

Stie cineva cat ar fi taxa respectiva si daca se aplica si la magazinele online?

Va multumesc,
Alexandru
Cel mai recent răspuns: Tadrian82 , utilizator 00:06, 5 Septembrie 2023
Dar în cazul importului de tutun exista taxa de autorizare menționat în Legea nr 148 anexa 16 ?
Ultima modificare: Marți, 5 Septembrie 2023
Tadrian82, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare tuica, legal! Andrei_C Andrei_C Buna seara, vreau sa vand tuica cu acte in regula, ma poate lamurii cineva cum pot obtine timbrele pentru aceasta(produc tuica)? Multumesc frumos! (vezi toată discuția)
Accizarea tutunului produs in tara in cazul in care se doreste comercializarea sub forma de tutun vrac, ambalat la diferite gramaje. Conrad Conrad Nu reusesc sub nici o forma sa obtin informatii exacte in legatura cu accizarea tutunului. Situatia este urmatoarea: Producatorul X are o productie de x ... (vezi toată discuția)
De ce anume are nevoie o firma pentru a functiona? alex921 alex921 Salutare.Tocmai am depus actele pentru deschiderea unei firme dar nu stiu ce trebuie sa fac in continuare pentru a putea fi in legalitate.Am inteles ca este ... (vezi toată discuția)