avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Reactivare SRL
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Reactivare SRL

Buna seara,
Am un SRL pe care nu am mai avut activitate din mai 2014.Am primit de la ANAF deciia de inactivare, si deja figureaza ca inactiva in Registru.Contabilul a depus declaratiile pe zero, iar saptamana trecuta a depus si actele de reactivare, insa i s-a comunicat ca cel putin cateva luni o sa apara tot inactiva.Ce se poate face in aceasta situatie, e normal sa nu apara ca reactivata si sa dureze cateva luni ?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Palaghia , Contabil 16:33, 26 Noiembrie 2014
ANAF-ul actualizeaza semestrial (la iunie si decembrie parca) respectivul registru al contribuabililor declarati inactivi. Odata ce v-ati indeplinit obligatiile declarative si ANAF-ul va reactiveaza, are mai putina importanta respectivul Registru. Cine este interesat sa colaboreze cu societatea dvs. va poate solicita dovada reactivarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in acte ContSters332571 ContSters332571 Buna ziua, Am infiintat in 2013 un SRL, am facut un Contract cu o d-na expert contabil, i-am facut procura, i-am facut o stampila, i-am predat ... (vezi toată discuția)
Firma inactiva MinolaRaisa120 MinolaRaisa120 Am o micro interprindere srl , neplatitoare tva si apar ca fiind firma inactiva .Ce insemna ? Contabila mea spune ca este o eroare pt ca eu sunt neplatitoare ... (vezi toată discuția)
Cazierul fiscal al administratorului Frigioiu52 Frigioiu52 Buna ziua, As vrea sa stiu daca cazierul fiscal al administratorului unui SRL pentru expirare valabilitate sediu social se sterge dupa 5 ani. Sediul a fost ... (vezi toată discuția)