Alexandru Palaghia 
	    	Contabil

Alexandru Palaghia 
	    	Contabil	    

~ final discuție ~
 ContSters332571	                   

Buna ziua,
Am infiintat in 2013 un SRL, am facut un Contract cu o d-na expert contabil, i-am facut procura, i-am facut o stampila, i-am predat ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters332571	                   

Buna ziua,
Am infiintat in 2013 un SRL, am facut un Contract cu o d-na expert contabil, i-am facut procura, i-am facut o stampila, i-am predat ... (vezi toată discuția)

MinolaRaisa120	                   

Am o micro interprindere srl , neplatitoare tva si apar ca fiind firma inactiva .Ce insemna ? Contabila mea spune ca este o eroare pt ca eu sunt neplatitoare ... (vezi toată discuția)
	                    MinolaRaisa120	                   

Am o micro interprindere srl , neplatitoare tva si apar ca fiind firma inactiva .Ce insemna ? Contabila mea spune ca este o eroare pt ca eu sunt neplatitoare ... (vezi toată discuția)

Frigioiu52	                   

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca cazierul fiscal al administratorului unui SRL pentru expirare valabilitate sediu social se sterge dupa 5 ani.
Sediul a fost ... (vezi toată discuția)
	                    Frigioiu52	                   

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca cazierul fiscal al administratorului unui SRL pentru expirare valabilitate sediu social se sterge dupa 5 ani.
Sediul a fost ... (vezi toată discuția)