avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Liberare conditionata pentru infractiunea de talharie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Liberare conditionata pentru infractiunea de talharie

As dori sa stiu daca se poate o persoana care a fost condamnata la 10 ani de detentie pentru talharie si are facuti 3 ani si 6 luni ar putea cere eliberare conditionata avand si castig ca a iesit la munca si nu are nici un raport. Va rog sami raspundeti cat de curand posibil ca sa stiu mai departe ce raspuns pot sa dau.
Va multumesc din suflet pentru raspuns.
Cât inseamna 2 anii si 10 luni de inchisoare?
Înseamnă 34 de luni de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liberare conditionata danad1nu danad1nu Buna ziua.Daca are o pedeapsa de 3 ani de executat si munceste,la cat timp poate sa faca cererea de liberare conditionata? (vezi toată discuția)
Cat inseamna 3 ani de inchisoare Ali1992 Ali1992 Un prieten a primit o pedeapsa de 3 ani de inchisoare cu executare in conditii de penitenciar in urma unui accident de masina soldat cu 2 morti. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Se poate elibera mai devreme? mantaandreea mantaandreea Sotul meu are de executat 2 ani de inchisoare pentru ultraj.Executarea a inceput-o din 25 noiembrie 2011.As vrea sa stiu cand pot sa-i angajez un avocat care ... (vezi toată discuția)