avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sariu de baza debutant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sariu de baza debutant

Buna ziua .Lucrez in sistemul bugetar (asistenta sociala) , cu ovechime de 10 ani .De curand am participat la un concurs in aceasi institutie pentru studii superioare (inainte am fost incadrata pe studii medii ).Nelamurirea mea este legata de salariul de incadrare si vechime : - am fost incadrata ca educator specializat debutant cu salariul de 900, spor de incordare psihica 15%(venit brut 1047) , dupa ce se opreste impozit ,cass mai raman cu 760. Intrebarea mea este legata de sporul de vechime, este inclus in salariul de baza , sunt debutant si nu se mai ia in calcul sau se adauga la salariul de baza? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: mari80 , utilizator 08:55, 18 Noiembrie 2014
domeniul este tot educatie , dar inainte am fost pe studii medi , iar acum pentru superioare am dat concurs nu a fost prin transformarea postului , de acea am fost incadrata pe debutant

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionari publici - promovare in clasa Mirela28 Mirela28 Ne confrumtam cu urmatoarea situatie, contabila unitatii noastre este incadrata ca referent( post de studii medii) dar ea are studii superioare care este ... (vezi toată discuția)
Salariul de baza germi germi Lucrez in sistemul bugetar si am salariul de incadrare pe studii superioare de 900 ,cu sporul de vechime de 15% inclus . Este corect ? Ocolega care s-a ... (vezi toată discuția)
Salarizare functionar public rozaliatudoreanu rozaliatudoreanu Buna ziua. Sunt functionar public intr-o primarie . Pana in data de 5.05.2014 am fost in functia de referent superior clasa a III,cu salariu de baza de 958 ... (vezi toată discuția)