avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Act constitutiv sucursala
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Act constitutiv sucursala

Buna ziua. Am urmatoarele intrebari:
1. Sucursala unei firme italiene in Romania poate sa-si faca, ulterior infiintarii, act constitutiv? Pana acum am folosit actul constitutiv al societatii mama, dar acesta trebuie tradus, legalizat si apostilat, ceea ce dureaza.
2. Daca se poate face acest act, sucursala poate avea mai multe coduri CAEN decat firma mama?
Cel mai recent răspuns: olden , utilizator 18:13, 23 Ianuarie 2017
Sucursala nu are personalitate juridica deci nu are act constitutiv .
SUCURSALA e practic sediu secundar : sucursala, reprezentanta , agentie , etc .
Obiectul de activitate al sucursalei poate reprezenta partial sau in totalitate obiectul de activitate al societatii fondatoare, dar nu poate diferi de acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare sediu permanent daniela vintilescu daniela vintilescu Buna ziua, as dori sa stiu ce documente sunt necesare pentru inregistrarea unui sediu permanent al unei societati din Cehia care va deschide in Romania un ... (vezi toată discuția)
Infiintare sucursala societate in italia marian2015 marian2015 Doresc sa infiintez o sucursala a unei societati in Italia. Precizez ca sucursala se va ocupa de vanzare onlie flori in Italia. Care este statutul juridic si ... (vezi toată discuția)
Sucursala - urgent! anonim24 anonim24 Am de recuperat niste bani de la o sucursala. Chem in judecata doar societatea-mama sau si societatea mama si sucursala, avand in vedere ca sucursala nu are ... (vezi toată discuția)