avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizari realizare si comercializare corpuri de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizari realizare si comercializare corpuri de iluminat

Buna ziua,

Doresc sa produc si sa comercializez corpuri de iluminat din fier forjat (realizare manuala intr-un atelier, nu productie de serie).
Va rog sa-mi spuneti care sunt autorizarile/certificatele de care am nevoie astfel incat sa pot comercializa produsele legal pe piata.
Am gasit tot felul de informatii dar nimic concret.
Am nevoie de autorizatie ANRE (pentur partea electrica), certificat de conformitate (daca da care este autoritatea care-l elibereaza)?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Cod caen printare 3d si asamblare corpuri de iluminat; avize necesare AlexandraMone AlexandraMone Buna ziua. Am in plan infiintarea unei firme al carei obiect de activitate va fi reprezentat de producerea (printare 3D), asamblarea (montare fasung si cablu ... (vezi toată discuția)
De ce anume are nevoie o firma pentru a functiona? alex921 alex921 Salutare.Tocmai am depus actele pentru deschiderea unei firme dar nu stiu ce trebuie sa fac in continuare pentru a putea fi in legalitate.Am inteles ca este ... (vezi toată discuția)
Comercializare produse artizanale/handmade în magazin. adaada93 adaada93 Bună seara, Sunt proprietarul unui magazin tip PetShop. Aș dori să comercializez în cadrul acestuia câteva produse confecționate de mine. Întrebarea ... (vezi toată discuția)