gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

vasilica2412 
	    	Utilizator

vasilica2412 
	    	Utilizator	    

symo75 
	    	Utilizator

symo75 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 discdisc	                   

undeva prin vara 2005 mama a facut un card euroline lund un telefon in rate . s-a achitat tot , apoi in anul 2013 s-a emis un alt card euroline cu limita de ... (vezi toată discuția)
	                    discdisc	                   

undeva prin vara 2005 mama a facut un card euroline lund un telefon in rate . s-a achitat tot , apoi in anul 2013 s-a emis un alt card euroline cu limita de ... (vezi toată discuția)

andrea_u	                   

Prietenul meu a cumparat in rate (card Euroline) o camera video in val de 1999 lei (de la ERB Retail Services, fostul EFG).
Rata lunara 60 lei/luna (5 ... (vezi toată discuția)
	                    andrea_u	                   

Prietenul meu a cumparat in rate (card Euroline) o camera video in val de 1999 lei (de la ERB Retail Services, fostul EFG).
Rata lunara 60 lei/luna (5 ... (vezi toată discuția)

rares25	                   

Am cumparat un produs in rate pe 5ani, nu am mai putut plati rata in intregime in ultimul an si am platit doar minimul de plata, cum era si normal la data ... (vezi toată discuția)
	                    rares25	                   

Am cumparat un produs in rate pe 5ani, nu am mai putut plati rata in intregime in ultimul an si am platit doar minimul de plata, cum era si normal la data ... (vezi toată discuția)