avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scadere mijloc de transport de la impunere
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scadere mijloc de transport de la impunere

In cazul instrainarii unui auto, la 25.06.2014 de exemplu, cu ce data se scade de la impunere la impozite si taxe locale primarie , in conditia in care declaratia si copia de pe contractul de vanzare s-a depus la impozite si taxe doar la 31.10.32014 ?
Cel mai recent răspuns: webcom , utilizator 21:08, 19 Noiembrie 2014
Buna seara,
cu data de 01.07.2014, iar cumparatorul ar trebui sa figureze la primarie din luna urmatoare celei in care s-a facut tranzacti adica 01.07.204.
Dvs., veti fi sanctionat contraventional probabil 100-150 lei pentru nedepunere la termen a cererii de scotere din evidenta, daca sunteti persoana fizica probabil nu veti primi nici o amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozit auto injusta ContSters168366 ContSters168366 Buna seara, Numele meu este Cristian Florescu, sunt din Targoviste si am o problema legata de plata impozituli auto pe care eu personal o consider injusta. In ... (vezi toată discuția)
Anulare impozit auto calculat dupa vanzarea masinii iojamaria iojamaria O problema pentru un prieten. In martie 2011 a vandut un autoturism unei persoane din alt judet. A facut contract de vanzare cumparare la un birou de copiat ... (vezi toată discuția)
Scoaterea din evidentele fiscale a unui bun imobil interactiv interactiv ce se intampla daca nu scot din evidentele fiscale un bun imobil? am vandut in urma cu 5 luni un imobil si nu am avut timp sa-l scot din evidentele fiscale ... (vezi toată discuția)