avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1391 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Venit persoana fizica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Venit persoana fizica

buna ziua.
daca eu persoana fizica vand un autoturism catre o societate, trebuie sa platesc ceva la stat pentru venitul obtinut?impozit sau alte taxe?
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 17:24, 20 Noiembrie 2014
Doar la vanzarea imobilelor statul taxeaza cu 2 sau 3% din valoarea tranzactiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am un srl și as vrea sa vând un autoturism înmatriculat ... pandiseba pandiseba Bună ziua. Am un SRL,și as vrea sa vând un autoturism înmatriculat pe societate.Acum sunt pe 1% impozit pe venit.In cazul vânzării autoturismului,ce ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit vânzare auto LaviniaGusu LaviniaGusu Bună ziua! Am o nelămurire și sper ca voi găsi aici un răspuns corect: urmează sa vand o masina, proprietate personală. Voi plăti impozit pe venit ... (vezi toată discuția)
Ce ce acte sunt necesare la vanzarea unui apartament si care sunt costurile? MirelaDorobantu MirelaDorobantu Buna ziua As dori sa-mi vand apartamentul si as vrea sa stiu exact ec acte sunt necesare. Mai mult, v-as tuga sa-mi spuneti daca actele de vanzare-cumparare ... (vezi toată discuția)