avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Am un SRL și as vrea sa vând un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Am un SRL și as vrea sa vând un autoturism înmatriculat ...

Bună ziua. Am un SRL,și as vrea sa vând un autoturism înmatriculat pe societate.Acum sunt pe 1% impozit pe venit.In cazul vânzării autoturismului,ce impozit plătesc statului?Sau se plătește vreun impozit la vânzare?Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:07, 20 Mai 2025
Nu, nu se plătește.
Mulțumesc pentru răspuns. Am întrebat aici,deoarece contabila societății mi-a spus că vânzarea autoturismului este ca un venit și o să plătesc 1% din valoarea vânzării,ca un impozit pe venit.
Societățile nu plătesc impozit pe venitul obținut din transferul proprietății.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare societate e_florin e_florin Buna ziua, Vreau sa vand o societate cu toate bunurile aflate in proprietate(cladiri,terenuri) Doresc sa aflu ce taxe catre stat am de platit la suma cu ... (vezi toată discuția)
Sunt un pfa pe norma de venit si detin un autoturism alex_mihai1124 alex_mihai1124 Buna ziua! Sunt un PFA pe norma de venit si detin un autoturism pe PFA. Autoturismul a fost luat prin credit auto in Oct 2020 iar in Oct 2023 se termina ... (vezi toată discuția)
Taxa (impozit) pe vanzare locuinta? ContSters740 ContSters740 In 2004 am cumparat o casa. Cateva luni mai tarziu am facut un contract de imprumut cu garantie imobiliara in favoarea imprumutatorului. In anul 2005 am vandut ... (vezi toată discuția)