avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... DIMMMAT a publicat propuneri proiecte programe noi ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

DIMMMAT a publicat propuneri proiecte programe noi pentru 2015!

19 noiembrie 2014
Departamentul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism (www.aippimm.ro) a publicat proiectele de proceduri/programe pentru 2015 pentru urmatoarele initiative administrate de aceasta, respectiv:
Propunere Proiect Procedura Microindustrializare
Propunere Proiect Procedura Internationalizare
Propunere Proiect Procedura Inovare
Propunere Proiect Procedura Economia Sociala
Propunere Proiect Procedura Rural
Propunere Proiect Procedura Branduri
Propunere Proiect Procedura Transfer

Dintre proiectele proceduri pentru 2015 Directia Implementare Programe pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii a publicat urmatoarele documente:
Proiect Procedura Comert
Proiect Procedura Femeia Manager
Proiect Ghid Tineri
Proiect Procedura Incubatoare
Proiect Procedura Mestesuguri
Proiect Procedura START
Proiect Procedura UNCTAD EMPRETEC

Sursa: www.aippimm.ro
[ link extern ] /

Alte discuții în legătură

Dipimm a publicat ghidurile a 9 programe de finantare pentru imm! Daniela Bolog Daniela Bolog Directia Implementare Programe pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (DIPIMM) a publicat proiectele a 9 ghiduri aferente programelor nationale destinate ... (vezi toată discuția)
Au fost publicate procedurile pentru 3 programe nationale dedicate imm-urilor! Daniela Bolog Daniela Bolog 30 iulie 2015 Departamentul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism (DIMMMAT) a publicat pe 28 iulie 2015 documentele aferente ... (vezi toată discuția)
Aprobarea procedurilor de implementare a programelor cu finantare de la buget! Daniela Bolog Daniela Bolog n Monitorul Oficial nr. 166/14 martie 2012 au fost publicate mai multe decizii ale presedintelui Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor ... (vezi toată discuția)