avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cauza suspendata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cauza suspendata

Aflat la al doilea termen, am trimis avocata sa raspunda unei cereri de precizare a motivelor actiunii si surpriza, judecatorul a suspendat cauza.
Va rog spuneti-mi cum si cand se repune pe rol, poate sta suspendata oricat?
Ce se intampla daca partea adversa vrea banii cheltuiti pe avocat?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters277537 , utilizator 15:03, 21 Noiembrie 2014
In maxim 6 luni trebuie sa cereti repunerea pe rol. In caz contrar cauza va fi perimata, adica se va proceda la anularea dosarului.
Ah, multumesc. Si mai pot apoi deschide o alta actiune in caz ca nu se pune pe rol?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere pe rol mariazet45 mariazet45 buna ziua ,in anul 2010 luna noiembrie ziua 9 a fost suspendata o cauza dintr un proces de stabilire paternitate declinare ,am primit hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Actiune prin care se contesta decizia primarului general blackmephisto blackmephisto Sunt chrias la AFI si doresc sa cumpar apartamentul in care locuiesc, dar doua persoane care au pretins ca sunt mostenitorii unui vechi proprietar al ... (vezi toată discuția)
Proceduri la instanta cu mari semne de intrebare ContSters277534 ContSters277534 Am deschis o actiune pe obligatia de a face in anul 2013. La un an mi s-a cerut de raspuns la anumite cerinte si am raspuns in scris cu confirmare de primire. ... (vezi toată discuția)