avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1328 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cerere catre asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cerere catre asociatia de proprietari

Buna ziua. Doresc sa fac o cerere catre asociatia de locatari si as vrea sa stiu in cat timp au obligatia sa imi ofere raspunsul. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters241232 , utilizator 15:59, 22 Noiembrie 2014
Termenul este de 30 de zile
Nu exista niciun astfel de termen prevazut in legislatie . Verificati in reg.intern daca exista un astfel de termen.

Termenul de 30 de zile este reglementat pentru autoritatile si institutiile publice.
Serviciul de sprijinire si indrumare asociatii de proprietari,precizeaza ca termenul de raspuns,in cazul asocviatiilor de proprietari este cel prevcazut de OG nr 27/2002
Asociatia de proprietari nu este institutie sau autoritate publica si, prin urmare, nu este obligata sa raspunda in acel termen mentionat de OG 27/2002.
Depinde ce cereti, daca este vorba despre o contestatie a listelor, o adeverinta, sa vedeti actele unei luni, etc
Poate va ajuta
HG 1588/2007 Art. 12. — Proprietarii membri ai asociatiei, pe langa drepturile si indatoririle prevazute in statutul asociatiei de proprietari, au si urmatoarele drepturi si obIigatii:
A. Drepturi:
d) sa primeasca expIicatii cu privire Ia calculul cotei de contnibutie la cheltuielile asociatiei de proprietari si, eventual, sa o conteste Ia presedmnteIe asociatiei de proprietari, in tenmen de
10 zile de Ia afisanea listei de plata. Presedintebe asociatiei de proprietari este obligat sa raspunda Ia contestatie In termen de 7 zile;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 2 din og 27/2002 - rog raspuns la urmatoarele 2 intrebari albuemanoil albuemanoil 1. prin PETITIE se intelege si contestarea LISTELOR DE PLATA (emise de asociatiile de proprietari ) in baza art. 12.A.d. din HG 1588/2007 ? ... (vezi toată discuția)
Nu primesc raspuns la contestatie de la o institutie publica. cupon_valabil cupon_valabil Nu primesc raspuns la contestatie de la o institutie publica. Acum 135 de zile am facut o sesizare. Dupa 30 de zile am primit un raspuns de doua propozitii. ... (vezi toată discuția)
Termene raspunsuri sesizari petre_marian petre_marian buna ziua.as dori sa aflu in cat timp .este obligat presedintele asociatiei de proprietari sa raspunda la sesizari.daca este obligat sa raspunda in scris sau ... (vezi toată discuția)