avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Facilitati pentru pensionari
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Facilitati pentru pensionari

As dori sa stiu daca tatal meu , pensionar la limita de varsta, cu boala profesionala grava ,poate beneficia de facilitati, scutiri la plata unor servicii ,etc.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Certificat handicap mihaelaak mihaelaak Buna ziua, As dori sa stiu daca un pensionar,posesor al unui certificat de handicap poate beneficia de vreo reducere la plata unor impozite/taxe/facturi si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, va rog frumos sa mi spuneți daca un pensionar cu ... Missellie 58 Missellie 58 Bună ziua, Va rog frumos sa mi spuneți daca un pensionar cu certificat de handicap grav cu însoțitor este scutit de impozitul pe pensia pentru limita de ... (vezi toată discuția)
Acordare indemnizatie handicap si/sau pensie de invaliditate laviniabad laviniabad Buna ziua, Am rugamintea de a ma ajuta cu sfaturi pentru situatia mamei mele in varsta 63 de ani care are proteze la ambii genunchi. Are pensia standard de ... (vezi toată discuția)