avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contractul de concesiune este act clasificat ?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contractul de concesiune este act clasificat ?

Am solicitat la orimarie o copie dupa contractul de concesiule a unei pasiuni din domeniul privat a primariei cu o societate comerciala in baza legii 544/2001. Mi s-a raspuns ca nu se poate elibera. Intrebarea e daca aceste contracte sau clasifivate sau se doreste a se acoperi o eventuala frauda ?
Se poate cere ececutarea solicitarii pe cale judecatoreasca. daca da care este valoarea taxei de timbru ?

Alte discuții în legătură

Refuzul autoritatilor de a furniza informatii de interes public Catalin981 Catalin981 Buna ziua. Recent am avut de-a face cu urmatoarea situatie: Trei institutii publice, \\"A\\", \\"B\\" si \\"C\\" au depus mai multe documente la o alta ... (vezi toată discuția)
Daca mass-media solicita unele informatii despre un fost angajat al unei societati comerciale, aceasta este obligata sa le furnizeze? cristina69 cristina69 Buna ziua! va rog sa imi spuneti daca reprezentantul unui ziar local solicita informatii despre un fost angajat al unei societati comerciale in baza Legii ... (vezi toată discuția)
Musamalizare caz, comisia de disciplina, functionar public ContSters98173 ContSters98173 Sunt functionar public si am solicitat Primariei de comuna, unde si lucrez, in baza Legii 544/2001,in data de 25.02.2009 sa mi se elibereze copii de pe ... (vezi toată discuția)