avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amendă
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Amendă


Bună ziua.
Numele meu este Marina și locuiesc în Olanda.
În urma cu 8 ani plecând cu mașina din Olanda spre România, la vama din Germania mi sa cerut sa plătesc o amenda de 140€ deoarece depășisem perioada de 3 luni în care era permis sa fiu în afară. Am fost sfătuită sa nu plătesc amenda de celelalte persoane din mașină, și atunci mi sa zis ca fiind în imposibilitatea de a plăti, se va face un mic proces în lipsa mea sa constate dacă trebuie plătit sau nu, și voi primi decizia acasă.Mai târziu am primit decizia ca trebuie sa plătesc 153€ dacă nu, următoarea data când voi fi pe terenul Germaniei, ori plătesc ori merg la închisoare.
Întrebarea mea este, mai e valabila aceasta amendă? As avea un drum de făcut pana în Germania la aeroport, dar mie frică. Mai bine ocolesc toată Germania decât sa risc .
As aprecia mult un răspuns din partea voastră sau orice indiciu unde m-as putea interesa și ce as putea face ca sa rezolv aceasta situatie. Menționez ca nu am nici un fel de cazier și nu mă ocup cu nici un fel de ilegalități, și mias dori sa pot respira liniștită și sa pot sa merg oriunde fără a pune în dificultate persoanele care călătoresc cu mine.
Mulțumesc anticipat și sper sa primesc un răspuns cât de curând.
Marina S.
Cel mai recent răspuns: Sebastianruja @yahoo.ro , utilizator 23:40, 22 Martie 2023
Buna seara am o întrebare dacă se întâmpla sa fi dat in judecata de către o persoana pentru ca ai stricat iarba călcând cu mașina este infracțiune ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura folosire auto alex29bv alex29bv Buna ziua. As dori si eu o lamurire in legatura cu foliserea unui autovehicul in spatiu UE. Masina este inmatriculata pe numele tatalui meu si as dori sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am si eu o problema juridica destul de delicata: detin ... jhen jhen Buna ziua! Am si eu o problema juridica destul de delicata: detin o societate comerciala infiintata in Romania cu codul CAEN 4939- ca activitate principala( ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la cetatenia romana Adrian_Gorj Adrian_Gorj Art. 27 din Legea nr. 21/1991 spune in felul urmator “Pentru motive temeinice se poate aproba renuntarea la cetatenia romana persoanei care a implinit ... (vezi toată discuția)