avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Primar corupt
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Primar corupt

Va salut!Undeva intr-o comuna din judetul Neamt este un primar care face diverse nedreptati.La baza,este tractorist si are 8 clase terminate si vine dintr-o familie modesta.Inainte de primul mandat avea un singur teren in comuna.Acum a ajuns sa detina mai multe terenuri in mod ilegal.Cunosc pe X care se tot roaga de primar sa ii dea actele pe un teren care il mostenise X.Primarul i-a zis :,,nu vei avea niciodata terenul ala.Daca vrei iti dau alt teren in alta zona".Primarul a pus stapanire pe acel teren deoarece este la sosea iar in spatele terenului care ar trebui sa il stapaneasca X,se afla o proprietate a primarului care nu are legatura la strada.Din alte surse am mai aflat ca a mai facut si alte nedreptati tot de acest gen,cu alti oameni.Unii dintre noi nici nu mai sunt in viata.Unde as putea sa il reclam pentru faptul ca a luat pe nedrept terenurile mai multor persoane?La DNA?as vrea sa fac o reclamatie anonima.Nu as vrea sa afle cine a facut reclamatia.Suntem in aceeasi comuna si nu vreau sa faca rau familiei noastre.Astept un raspuns.Va multumesc anticipat!Stima!
Cel mai recent răspuns: francisca_0997 , utilizator 10:42, 26 Noiembrie 2014
Chiar asa primar cum e,nu pot sti pe cine are in spate.De altfel,sa zicem ca face 2 ani inchisoare,dar cand iese din inchisoare cu siguranta va vrea sa se razbune,si o va face prin orice mijloace.De aceea vreau sa fie protejata identitatea.
~ Conținut șters la cerere ~
Puteti sa cereti protectia ,dar asta doar in cazul unor amenintari si nu cred ca duap vreo ceva ani de parnaie mai are chefuls a maid ea cu subsemnatul DIN NOU ca la pus pe nu stiu cine sa va faca ceva. ptr. ca primul banuit este el, deci... + ca fiind in ancheta nua re nimeni voie sa dea detalii din ancheta, decat procurorul si nu cred ca se risca cineva sa faca acuma vreo miscare sau dupa ce a demarat ancheta. Puteti sa cereti sa fiti trecut sub anonimat ptr protectia d-voastra,dar nu cred ca este chiar asa de mafiot un primar dintr-un sat...
Stimabile,
De ce iti este frica? Intr-un stat democratic se poate reclama orice abuz. Doar sa indrazneasca sa va ameninte si deja isi agraveaza situatia. In reclamatie puteti cere sa va fie protejata identitatea - dar trebuie sa stiti ca o reclamatie trebuie sa fie facuta cu buna credinta, cu posibilitatea de a se dovedi cele reclamate. O intrebare am totusi: De ce a fost ales? Oamenii aleg pe cei ce vorbesc mai tare si nu pe cei care gandesc mai mult!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
„Capul plecat, sabia nu-l taie!” Aveti de ales: ori luptati, ori va „predati”.
Varianta cu „trecator nevinovat” a adus unora merite deosebite de luptator in revolutie, cu avantajele cunoscute. Daca nu erau cei curajosi, care au riscat sau si-au pierdut viata, ramaneam sub Ceausescu sau sub cizma sovietica.
Sistemul de relatii de care va temeti e o realitate, dar si iesitul din casa e periculos.
Cand cei desemnati de stat sa apere legea, vor raspunde cu celeritate si fermitate pentru incalcarea legii, puteti spera sa va apere justitia, mascatii, politia sau serviciile secrete. Pana atunci judecatorii care au restituit drepturi litigioase, dar au respins drepturi reale directe, „judeca” in continuare cazurile traficantilor de astfel de drepturi si ale coruptilor care i-au ajutat. Si va vor judeca si pe dvs pentru calomnie sau denuntare calomnioasa ! Eu am ales sa lupt si deocamdata nu am pierdut totul, dar nu renunt pentru ca sistemul e puternic daca nu-l ataca nimeni. Curaj si bafta!

Alte discuții în legătură

Atributi de control beghean beghean Buna,as dori sa ma indrumati unde pot afla ce atributi are un control inopinant si ce obligatii am eu in calitatea de administrator.Mentionez ca detin o ... (vezi toată discuția)
Oprire in trafic de politist - legalitate control acte si auto Sofervv Sofervv Buna seara! In seara aceasta am fost oprit de un domn politist care nu era de la politia rutiera si mi-a cerut actele si sa controleze prin masina. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Serviciul de investigarea fraudelor?!?!? sonder sonder Buna Ziua. Am o rulota de fastfood amplsata pe terenul concesionat de la primarie,cu toate autorizatiile si avizele prevazute de lege.Spatiul respectiv se ... (vezi toată discuția)