avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... imprejmuire zid
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

imprejmuire zid

buna ziua,
locuinta pe care o posed detine o boxa ce se afla la subsolul cladirii. accesul spre aceasta boxa se face prin curtea interioara a cladirii, dar este important de specificat faptul ca este singura asezata in acea zona. boxa are ca vecinatati 2 ziduri ale imobilului si curtea interioara (unde, in cea mai mare parte a timpului doar eu intru, din cauza pozitiei boxei). din curtea interioara, ca sa intru in boxa, trebuie sa cobor niste scari. M-am hotarat sa inchid spatiul din fata scarilor, deoarece toata ploaia se scurgea si ramanea in fata usii. Am luat aprobarea vecinilor si am inchis spatiul cu o usa din termopan (demontabila). Intre timp, unul dintre vecini ma ameninta cu reclamatii, desi am acordul lui scris si ceea ce am facut nu-l afecteaza nici pe el, nici pe altcineva sau cladirea, in sine. Intrebarea mea este: ma pot acoperi legal pentru aceasta usa pe care am amplasat-o? vecinul poate avea castig de cauza in cazul unei reclamatii la isc/primarie,etc.? multumesc.
Cel mai recent răspuns: clau_dia2001 , utilizator 21:40, 24 Noiembrie 2014
Detineti boxa ca si anexa trecuta in actul de proprietate ?
La nivelul imobilului de locuit in comun,exista infiintata asociatie de proprietari ?
Daca exista asociatie de proprietari,conform normelor care guverneaza infiintarea,
functionarea si organizarea asociatiilor de roprietari,
Proprietarul nu poate schimba aspectul sau destinatia partii comune,decat cu acordul asociatiei de proprietari
Da, boxa imi apartine si este trecuta si in actul de proprietate si exista o asociatie de proprietari constituita. Ok, atunci este totul in regula, avand in vedere faptul ca am si acordul acestui proprietar. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Boxa subsol marioos marioos Buna ziua! In cazul in care detin o boxa la subsolul blocului imi trebuie autorizatie de constructie? Mentionez ca am acordul asociatiei de proprietari, prin ... (vezi toată discuția)
Litigiu boxă Mariankid89 Mariankid89 Buna ziua. Folosesc o boxa la parter ce are intrare din exteriorul blocului printr-o usa de termopan. Un vecin este deranjat de acest fapt si a facut demersuri ... (vezi toată discuția)
Parti comune asociatii proprietari biancab2005 biancab2005 buna ziua. Intrebarea mea este daca pot folosi boxa de la parterul blocului pentru depozitarea bicicletei. Eu stau la etajul 3. Mentionez ca vecinii de la ... (vezi toată discuția)