avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... trebuie sa ai liceul pentru accesare fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

trebuie sa ai liceul pentru accesare fonduri europene

as vrea sa accesez
Cel mai recent răspuns: bjn , utilizator 23:36, 24 Noiembrie 2014
Salut... DA

MINIM 10 CLASE....

am avut prieteni la locul de munca si imi povestea ca/ci cu 8 nu primeau.
Indicat ar fii sa ai liceul , daca nu minim 10 clase si cursuri in domeniul in care vrei sa accesezi fonduri , se organizeaza astfel de cursuri de catre Directiile de Agricultura .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cursuri contabilitate ContSters116965 ContSters116965 Buna, As vrea sa fac cursurile de contabil asistent gestiune la nivelul III de calificare dar am o problema:am terminat numai invatamantul minim ... (vezi toată discuția)
Masura 112 VORNICUREMUS VORNICUREMUS Doresc sa accesez un fond pe masura 112 ,am studii 9 clase pot accesa fondul ?. Va multumesc (vezi toată discuția)
Accesare fonduri structurale vizante vizante intrucat detin o mica firma, care incearca cu greu sa supravietuiasca, si intentionez sa accesez fonduri structurale as dori sa stiu care din cursurile de mai ... (vezi toată discuția)