avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou,2015...am nevoie de ajutor!
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou,2015...am nevoie de ajutor!

Buna ziua,
Sunt student in anul 4 la Drept si am nevoie de ajutorul dvs...in legatura admiterea...As avea nevoie de tematica,bibliografie,cum va fi examenul...toate informatiile ce ma pot ajuta sa intru in Barou.Am inteles ca Udroiu si Boroi nu sunt printre preferatii celor ce corecteaza lucrarile,si deja ma apucasem de citit din Civil.
Am nevoie de opiniile voastre!
Va multumesc anticipat!=D>
Cel mai recent răspuns: mariancrs , utilizator 07:54, 16 Martie 2015
tematica si bibliografia o gasesti pe site-ul baroului Bucuresti.
am cautat pe site..dar e doar cea din 2014..
inca astept opinii,dar nimeni nu vrea sa imi ofere ajutorul,asa se pare...chiar nu s-a apucat nimeni de invatat?!
Te poti orienta folosind tematica si bibliografia pt 2014. Nimeni nu-ti poate spune de pe acum ce tematica si bibliografie va fi anuntata pt concursul din 2015.
am gasit pe admiterebarou.ro sinteze pentru drept civil, editia IV, o fi buna oare? cuprinde 800+ pag. o fi suficienta impreuna cu codul?

Alte discuții în legătură

Bibliografia pt intrarea in barou 2012: noua sau vechea legislatie?? alexcraciun alexcraciun Sunt foarte confuz la momentul de fata pt ca nu stiu exact ce legislatie se ia in considerare la examenul de intrare in barou din 2012, mai exact Codul Civil ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2015 manuale AvSD AvSD Buna ziua, ce [b]manuale si carti de teste[/b] folositi pentru a invata pentru admitere? Eu am studiat in cadrul facultatii dupa codurile vechi si m-ar ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)