avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Consilier local licitatie terenurile Consiliului local
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Consilier local licitatie terenurile Consiliului local

In cadrul unei licitatii publice pentru concesionarea pasunilor aflate in domeniul privat si administrate de Consiliul local 2 consilieri au infiintat o cooperativa agricola si au participat la licitatie obtinand un contract de concesiune pe 10 ani pentru 100 ha pasune pentru care primesc subventiile Apia fiecare vand numai 2 vaci.
Intrebarea e daca ne aflam sau nu in fata unei incompatibilitati si ar trebui cercetati de ANI ? Mai pot exista ilrgalitati in cadrul licitatiei ?
Cel mai recent răspuns: Vasile Vatamanescu , Avocat 12:46, 2 Decembrie 2014
Speta are mai degraba conotatii penale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesiune terenuri Franken Franken Va salut ! Suntem o institutie publica, mai exact primarie, iar prin Ordinul 541/2010 ni se recomanda sa concesionam pasunea comunala, care face parte din ... (vezi toată discuția)
Pasunatul abuziv pe pasunea comunala johnnydanut johnnydanut Buna ziua! Sunt presdintele unei asociatii a crescatorilor de animale ce a concesionat de la primarie pasunea comunala si din cand in cand gasesc pe aceasta ... (vezi toată discuția)
Concesionare teren agricol, how to... ionutzitaly ionutzitaly Buna, Care sunt conditiile pentru concesionarea unui teren agricol? cine concesioneaza? primaria? Care e procedura? se poate vorbi de suprafete mari ... (vezi toată discuția)