avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Imprimanta abandonata unitate service
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Imprimanta abandonata unitate service

Va salut.
Am un mic service pentru toata gama IT.
In urma cu 1.5-2 ani a venit un client cu o imprimanta la reparatie.
Am constatat ca nu se merita interventia si am anuntat clientul telefonic sa isi ridice produsul.
Acesta nu a venit, eu continuind sa il sun si sa transmit mesaje pentru ridicarea imprimantei.
In urma cu cateva zile acesta a venit si a solicitat imprimanta si eu personal nu mai retin despre ce este vorba...ce model ar fi fost, nici fisa de service nu o mai are , nici eu nu le pastrez mai mult de 6 luni cat prevede legea.
Exista o lege care sa reglementaze timpul maxim de asteptare a unui produs in unitatea de service?
Va multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 12:53, 27 Noiembrie 2014
Daca nu are fisa de service cum vrea sa ii fie identificata imprimanta? Nu aveti anunt din acela ca nu raspundeti pentru produsele care nu sunt ridicate in termen de ..... luni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produs incomplet - returnare contravaloare? stefanel1a stefanel1a Buna ziua. Am cumparat pe 24.10.2015 un multifunctional (imprimanta + scanner) pentru a-l face cadou unei cunostinte de ziua ei, adica pe 24.11.2015. ... (vezi toată discuția)
Produs in garantie defect - remediere obligatorie in termen de 15 zile marianmix marianmix Buna ziua! Sunt o firma care detin o imprimanta destul de costisitoare. Am dus acesta imprimanta la service unde se fla de 23 de zile. Sun service-ul de ... (vezi toată discuția)
Există vreo reglementare care să precizeze în cât timp poate fi considerat abandonat un bun dus în service și lăsat acolo? alina oana alina oana Buna ziua! Exista vreo reglementare care sa prevada daca un bun lasat in service la reparat si nu este ridicat intr-un anumit termen de proprietat sa fie ... (vezi toată discuția)