avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1543 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Intrebare vanzari PF
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Intrebare vanzari PF

Buna seara,

Am gasit un furnizor de smartphone-uri si tablete care vinde in toata lumea. Am discutat cu el si am convenit sa nu platesc transportul , un mic discount si un return policy de 30 de zile. Marfa vine in cutie,sigilata. Nu sunt multe produse de vanzare (maxim 10).Ca "piata de desfacere" o sa ma folosesc de Tocmai.ro , Okazii.ro si olx.ro.

Intrebarea in final este : Pot sa declar veniturile ca persoana fizica la ANAF sau trebuie neaparat sa fac un SRL sau PFA ca sa fiu in legalitate?

O seara buna.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 19:43, 28 Noiembrie 2014
Trebuie sa aveti o forma de organizare: PFA, II, SRL, angajat, etc. ca sa puteti declara venirutile si plati impozit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gestiune ambalaje reutilizabile ALKOR ALKOR Buna ziua ! Legat de gestiune ambalajelor am urmatoarea intrebare: 1. in cazul unei firme care importa ,materie prima transportata in ambalaje reutilizabile ... (vezi toată discuția)
Acte transport mere din ungaria LLAAVVIINNIIAA LLAAVVIINNIIAA Buna ziua! Va rog sa ma luminati cu cateva informatii. Care sunt implicatiile, ce ACTE/DECLARATII LA FINANTE/MODIFICAREA PLATII TVA-ULUI (am inteles ca din ... (vezi toată discuția)
Factura neconforma cu intelegerea dintre parti valexandra valexandra Buna ziua, Am urmatoarea situatie: am cumparat de la un client lemne de foc, ne-am intele la pret 110 ron cu TVA inclusiv. Ne-am dus am cantarit marfa, am ... (vezi toată discuția)