avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cine ne apara de hotararile judecatorilor si ale ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cine ne apara de hotararile judecatorilor si ale notarilor?

1.Am facut plangere ca BAP- ul dupa care s-a facut reconstituirea terenurilor, este vizibil modificat (sters cu guma ), cu foi lipsa.Eu am acte din anul 1945(act partaj), dar persoana care a luat terenul a dovedit cu BAP, neavand acte. Si in BAP se observa ca s-au sters de la mine 6 ha si s-au trecut la el.Faptul e neconcludent deoarece de aia era scris cu creionul, zice organul de cercetare. E corect?
2. Mama lui x si y, care a decedat ulterior, a vandut cetateanului z 5800 mp. Unul din copii, care nu a primit bani, cere bani de la cumparator. Cumparatorul ii da in judecata, vanzatorii prezinta titlu definitiv pentru 3000 mp, iar pentru restul de 2800 mp prezinta adeverinta provizorie. Si asa castiga 5800 mp cumparatorul.
Problema este ca 4300 mp sunt ai mei, teren pe care-l revendic din anul 1991, pentru 2300 mp avand chiar titlu.
Organul de cercetare imi raspunde ca e decizia judecatorului si el nu e competent sa o solutioneze.
Cui sa ma adresez?
3.Aceasi mama cetatenilor x si y vinde in anul 1992, un teren pentru care nu are titlu. Titlu ei este emis in anul 1997, cupride o suprafata cu vecinii, dar care nu corespunde cu tarlaua si vecinii.
Cumparatorul ocupa terenul, dar acesta este al meu.Am cerut organului de cercetare sa verifice autenticitatea actului, dar acesta refuza. Cui sa ma mai adresez?
3. O membra a comisie locale si-a improprietarit familia sotului cu 2.76 ha.Am hartie de la primarie ca avea dreptul la 7000 mp, dar ocupa 2.76 ha. Am scos datele acestea de la ANCPI, desi se spune ca nu poseda titlu definitiv. Socrul doamnei este figurat pe schitele cadastrale cu aceasta cantitate.O parte din acest teren il revendic din anul 1991, dupa toate legile aparute.Verbal primarul recunoaste, dar scris nu rezolva nimic.
4. Am gasit terenuri libere(fara titluri definitive), dar pe care figurau diversi cetateni decedati. Mie mi se spune ca numai exista teren liber.
5. Mi s-a falsificat si titlu definitiv. Am luat un teren si pe titlu mi s-a diminuat suprafata lui si mi s-au dat alte amplasamente pe care nici azi nu stiu unde sunt.
Pentru toate astea m-am adresat parchetului. Cazul e cercetat de un ofiter tinerel care recunoaste ca n-are ce face. Ca asa e legea. El nu are competenta sa verifice actele.
Eu sunt inginer, asa ca cer un sfat de la dumneavoastra, juristii.Cine cerceteaza faptele mafiei terenurilor, judecatori, procurori, notari, primari, membrii comisiilor locale, etc?
Am descoperit ca s-au primit zeci de hectare in anul 2001 la desfiintarea IAS in numele nostru si nimeni nu face nimic.
Ma ajutati?



Cel mai recent răspuns: claudia_koteles , utilizator 20:55, 6 Iunie 2009
Nu este o speta foarte simpla, dar daca puteti proba invinuirile aduse functionarilor institutiilor publice, notarilor si magistratilor, ar fi mai indicat sa va gasiti glasul undeva in media. Asta dupa ce va adresati IN SCRIS autoritatii care refuza sa colaboreze, CERETI NR DE INREGISTRARE. Apoi ii actionati in contencios administrativ pentru refuzul de a va raspunde la solicitare in termen legal.
Veti intra intr-o lupta de lunga durata.
E bine sa va ganditi inainte de a incepe daca aveti rabdarea de a merge pana la capat.
buna d-na,
raspunsul la imtrebare: NIMENI!
- si parintii mei se confrunta cu un asemenea caz: li s-a luat proprietatea pe care locuiesc prin acte notariale si sentinte judecatoresti, cu toate ca s-a cumparat prin contract de vanzare- cumparare de catre parintii mei acel teren.
- erau intabulati in CF din 1982 si in anul 2001 s-a adus o multime de notificari in coala CF., tot asa cu multe stersaturi, se pot observa., zic ei ca e trecut cu creionul si nu are importanta.
- acum se duce un proces si Doamne, multe obstacole avem de trecut.
- cum zicea d-l av. Lascoschi, e o lupta de lunga durata si foarte grea., nopti nedormite, zile cu lacrimi si durere si multa neputinta.
Dar fara speranta unde putem ajunge? sa lasam timpul sa isi faca treaba.
Va doresc multa sanatate si sa luptati!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revendicare cu iz penal emiliana emiliana Am cerut inca din anul 1991, dupa legea 18/1991,retrocedarea terenurilor agricole si forestiere detinute de tatal meu. Am fost inscris pe anexa cu 28.8 ha, dar ... (vezi toată discuția)
Opoziþie copiere dosar de cãtre intervenient emiliana emiliana De trei ani ani ma judec cu CLFF si cu CJFF. Anm de primit peste 50 ha teren. Pentru terenul intravilan am descoperit, in timpul procesului, ca fusese ... (vezi toată discuția)
Vanzatorul dupa 14 ani revendica metele proprietatii vandute francisckonta francisckonta Ajutor! Buna ziua! La sfirsitul anului 2000 am cumparat una casa cu gradina in posesia careia am intrat imediat. [b]Mentionez ca metele proprietatii ... (vezi toată discuția)