avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... sentinta irevocabila
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

sentinta irevocabila

buna ziua ,ma numesc balca maria si la curtea de apel buc.am facut recurs impotriva unei hot.emise de tribunalul calarasi in contradictoriu cu autoritatea pentru restituirea proprietatilor.si recursul a fost respins ca nefondat si sentinta este irevocabila.va rog sa imi spuneti daca mai pot ataca aceasta sentinta.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:16, 1 Iunie 2009
Buna ziua,

exista si cai de atac dincolo de recurs insa ele sunt exclusiv pentru specialisti; aceste cai de atac se pot formula doar de avocatii/juristii care va cunosc foarte bine dosarele .
Av. Boncu

Se poate exercita o cale de atac extraordinara (contestatia in anulare sau revizuirea) dar numai in conditiile si pentru motivele strict prevazute de Codul de procedura civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac ioanandrei ioanandrei Va rog mult sa-mi spuneti : daca intr-un proces( cauza evaluabila in bani , bun imobil evalut peste 100.000,0 ron) , unde prima instanta ,care a judecat ... (vezi toată discuția)
Procedura bughi69 bughi69 Buna ziua Dupa recursul unui proces de contencios administrativ daca acesta a fost nefavorabil, \"dar totusi\" , care ar fi caile de a merge mai departe ? ... (vezi toată discuția)
Asistenta juridica mmarianman mmarianman buna ziua. am avut recurs intr,un dosar pe fond funciar. solutia data a fost ca instanta respinge recursul ca nefondat,si irevocabil .nefiind multumit de ... (vezi toată discuția)