crosetafermecata 
	    	Utilizator

crosetafermecata 
	    	Utilizator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 crosetafermecata 
	    	Utilizator

crosetafermecata 
	    	Utilizator	    

mirebire 
	    	Utilizator

mirebire 
	    	Utilizator	    

poantaadrianaelena	                   

sunt casatorita,am doi copii.din neajunsuri financiare,a trebuit sa plec in strainatate,cu acordul sotului.sotul meu a vazut o fotografie cu mine si eu un ... (vezi toată discuția)
	                    poantaadrianaelena	                   

sunt casatorita,am doi copii.din neajunsuri financiare,a trebuit sa plec in strainatate,cu acordul sotului.sotul meu a vazut o fotografie cu mine si eu un ... (vezi toată discuția)

corinuta	                   

As vrea sa va ]ntreb daca este considereat abandon situatia mamei care pleaca de acasa cu 2 copii minori, din cauza conflictelor de acsa cu sotul, ea poate fi ... (vezi toată discuția)
	                    corinuta	                   

As vrea sa va ]ntreb daca este considereat abandon situatia mamei care pleaca de acasa cu 2 copii minori, din cauza conflictelor de acsa cu sotul, ea poate fi ... (vezi toată discuția)

cosmina05	                   

Buna seara tuturor,
Am si eu o mare problema de curand am intentat actiunea de divort ,intentionez sa parasesc domiciliul conjugal insa sotul meu ma ameninta ... (vezi toată discuția)
	                    cosmina05	                   

Buna seara tuturor,
Am si eu o mare problema de curand am intentat actiunea de divort ,intentionez sa parasesc domiciliul conjugal insa sotul meu ma ameninta ... (vezi toată discuția)