avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Abandon familial
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Abandon familial

Buna ziua... ma intereseaza urgent daca stau in chirie si sotul nu mai vrea sa aiba de-a face cu noi (familia) dar nici nu vrea sa intenteze divort... sta plecat de acasa, nu se ocupa de familie, vine tarziu in noapte dupa ce sta la carciuma, pot sa-l acuz de abandon familial?
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 17:11, 2 Decembrie 2014
Stimată doamnă, Poliţia nu are ce să vă facă, numai dacă aveţi obiecte personale acolo, vă poate ajuta să le luaţi. Singura soluţie pentru dvs. este divorţul, dragoste cu sila nu se poate.Nu sunteţi nici prima, nici ultima femeie care îşi creşte singură copiii.Dar puteţi solicita în instanţă ca minorii să aibă domiciliul la tata iar dvs. să aveţi drept de vizită şi să plătiţi pensie alimentară pentru copii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu copiii? poantaadrianaelena poantaadrianaelena sunt casatorita,am doi copii.din neajunsuri financiare,a trebuit sa plec in strainatate,cu acordul sotului.sotul meu a vazut o fotografie cu mine si eu un ... (vezi toată discuția)
Abandon?! corinuta corinuta As vrea sa va ]ntreb daca este considereat abandon situatia mamei care pleaca de acasa cu 2 copii minori, din cauza conflictelor de acsa cu sotul, ea poate fi ... (vezi toată discuția)
Parasirea domiciliului conjugal cosmina05 cosmina05 Buna seara tuturor, Am si eu o mare problema de curand am intentat actiunea de divort ,intentionez sa parasesc domiciliul conjugal insa sotul meu ma ameninta ... (vezi toată discuția)