In urma defectiunii la calorifer, am coborat cu instalatorul la subsol pentru a goli instalatia sa poata repara instalatorul chemat pentru aceasta. La subsol curgea apa de la teava calda. Am sunat la dispecerat care au venit au pus un cep de lemn si s a oprit scurgerea apei calde. Desi i am chemat pentru oprirea scurgerii de apa calda, au golit si instalatia pentru a putea repara caloriferul. Dupa 2 zile s a observat ca apa a continuat s a curga si s au inregistrat pierderi majore de apa. Apatermul sustine ca salariatii au venit pentru golirea instalatiei,asa scrie la dispecerat in registru. Am platit transportul lor 15 lei, nu am semnat nimic referitor la ce s a facut acolo nu am primit chitanta. Cum se poate dovedi ca ei au umblat la teava de apa, punand cep de lemn care nu a tinut, iar ei nu recunosc acest lucru? Se poate obtine convorbirea telefonica, unde se aude pentru ce sunt chemati?
Va multumesc.
Va rog sa ma ajutati sa nu platesc apa pierduta sis a dovedesc ca i am chemat pentru scurgerea apei calde. Nu ar fi trebuit sa semnez pentru ce au facut acolo? Ce alta modalitate ar fi pentru dovedirea opririi de apa de catre salariatii de la Apaterm?
De dovedit ca au pus dop la conducta nu aveti cum sa dovediti din moment ce ei nu recunosc si nici nu au consemnat in PV, dar nu ne-ati spus de ce sunteti ingrijorat? Pierderea de apa nu vi se datoreaza, e clar asta, ca doar n-ati dat cu toporul in conducta sa o spargeti dv.
E o pierdere cauzata de proasta intretinere a conductei. Astea mai trebuie si ele verificate din cand in cand si acolo unde prezinta pete de rugina avansate, trebuie inlocuite pe acea portiune. Plus ca o conducta nu cedeaza din prima, ci intai incepe sa picure, apoi sa curga fir subtire de apa..... timp in care se poate constata defectul. Iar pierderea e suportata de toti proprietarii, nu numai de dv. personal.
D na administrator considera ca e vina salariatilor ca nu au inchis apa calda definitiv pana la reparatie, ca nu a fost sunata in acel moment de dansii avand numarul sau de mine desi nu aveam nr. si nu stiam ca asa se procedeaza si nu e corect sa fie platita apa de catre proprietari. Cum ei nu recunosc, ar putea crede ca nu i am anuntat, sau poate ca am pus dop de lemn eu/instalatorul acolo ssi am lasat asa........sa curga, pana au descoperit. Salariatii Apaterm nu trebuiau sa vina cu un proces verbal pe care sa l semnez si eu? Luni va trebui sa mergem din nou la Apaterm, adica eu si d na administratora, pentru intilnire face to face intre mine si salariatii care au venit cand i am chemat pentru ca curgea apa la subsol
Apometru
Claudiu_1010
Stau cu chirie intr-un apartament cu centrala pe gaz. De la centrala vine o conducta de apa calda pana la baie, unde a fost lasat un apometru in functiune. ... (vezi toată discuția)