avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cheltuieli de judecata

buna ziua.1 mi-a fost respins recursul ca nefondat. irevocabil. in aceasta situatie mai pot cere cheltuieli de judecata de la intimat (onorariu avocat si taxa de timbru ) ? 2 dupa cat timp primesc acasa hotararea ? va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:41, 30 Noiembrie 2014
Cheltuielile de judecata pot fi solicitate de la partea care a pierdut de catre partea care a castigat,din postarea dvs rezulta ca dvs a-ti pierdut ,fiindu-va respins recursul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea cheltuielilor cu onorariul avocatului prin acþiune separatã simonik2011 simonik2011 Buna ziua, care ar fi temeiul legal si impotriva cui sa ma indrept intr-o actiune in pretentii, nu mi s-au acordat cheltuieli onorariu avocat (desi au fost ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata s_ionut s_ionut am pierdut un proces iar la solutia pe scurt imi spune:Obligă intimata reclamantă la plata către recurenta pârâtă a cheltuielilor de judecată ... (vezi toată discuția)
Tip solutie: menţine hotărârea atacata solutia pe scurt: respinge ... AdrianGal AdrianGal Tip solutie: Menţine hotărârea atacata Solutia pe scurt: Respinge cererea de recurs formulată de către recurenta reclamantă Galeş Felicia, în ... (vezi toată discuția)