avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Oferta declarata admisa licitatie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Oferta declarata admisa licitatie

am castigat o licitatie eu PFA si un contract de dezapezire oferit de un SRL o firma a primariei, sa depus ofertele in termen sau deschis plicurile sau analizat actele am fost delarat castigator sa semnat procesul verbal dupa cateva zile am fost respins oferta devenind ca inacceptabila conform art 36 alin 1 lit b din hg 925/2006
mentionez ca pe procesukl verbal de la licitatie scrie urmatoarele ,,in urma analizei se constata ca oferta indeplineste conditiile de eligibilitate fiind declarata admisa,,
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 09:46, 2 Decembrie 2014
Ce proces-verbal s-a semnat la licitatie ?

Daca va referiti la un proces -verbal de analiza a comisiei, decizia de acolo se poate intoarce pe parcursul analizei, daca se constata erori.
Indiferent de situatie, importanta e comunicarea care vi se face oficial privind rezultatul procedurii, care trebuie motivata si care poate fi ulterior contestata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar minim particpanti licitatie anjinsan anjinsan Buna Ziua, As dori sa va descriu urmatoarea situatie: La o licitatie publica deschisa pentru achizitionarea unui produs se prezinta trei ofertanti. Doi ... (vezi toată discuția)
Garantie de participare akkad akkad ce se poate face in urmatoare speta: la o licitatie directa un ofertant a depus o garantie de participare cu valabilitate mai mica de 120 de zile. Comisia de ... (vezi toată discuția)
Criteriu evaluare lipsa ibitza78 ibitza78 Pentru o procedura s-a stabilit criteriu de atribuire \"oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic\", fiind compus din 3 factori de evaluare. La ... (vezi toată discuția)