avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Studii concurs angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Studii concurs angajare

Buna ziua !

Daca la un concurs de angajare dosarul trebuie sa aiba si diploma de studii universitare in domeniul x,
- acestea trebuie sa fie de licenta in x sau
- e suficient master in X si licenta poate fi in alt ceva fata de X ?


Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: creis , utilizator 11:42, 6 Februarie 2017
Deci COR este indrumarul.
Si in ce lege gasesc structura COR cu nivel de studii, ca eu nu am gasit decat HG nr. 1.352 din 23 decembrie 2010 unde nu specifica nivelul de studii.
Vedeti :
Ordinul nr. 1.832 din 6 iulie 2011 privind aprobarea Clasificării ocupaţiilor din România - nivel de ocupaţie (şase caractere)
[ link extern ]
Tot nu specifica nimic referitor la nivelul de studii.

Nu stiu de unde preiau conditiile de studii toate site-urile care prezinta COR centralizat, caci ar fi o contradictie chiar la exemplul dat in posturile anterioare, unde in legea 284/2010 postul de dansator poate fi salarizat si pe studii superioare si pe medii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii superioare de scurta durata flori9 flori9 Ce inseamna studii superioare de scurta durata? Care este diferenta dintre acestea si cele de lunga durata? Care sunt criteriile dupa care putem incadra un ... (vezi toată discuția)
Cod cor și studii la angajare rrramor rrramor Trebuie sa organizez un concurs pentru asistent medical ( pentru un bazin de înot), fochist și femei de serviciu. Ma contrazic cu șefa de la resurse ... (vezi toată discuția)
Este legal ca la un concurs pentru un post nedidactic la o scoala, ... Marianvkp Marianvkp Este legal ca la un concurs pentru un post nedidactic la o scoala, sa se ceara vechime in invatamant (1 an pe orice post). Postul este de administrator ... (vezi toată discuția)