avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Sponsorizare efectuata de o microintreprindere
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Sponsorizare efectuata de o microintreprindere

1. O societate platitoare de impozit pe veniturile microîntreprinderilor - 3% in ce limita poate sa face o sponsorizare?
1. Care este cadrul legal in acesta situatie?
3. Daca are datorii la bugetul de stat poate afectua sponsorizarea?
Cel mai recent răspuns: mihaelasir_2005 , utilizator 11:57, 2 Decembrie 2014
Pentru ca nu sunteti platitoare de impozit pe profit, nu puteti beneficia de facilitatea fiscala in cazul sponsorizarii. Puteti sa dati orice valoare catre ong dar dupa ce ati calculat si platit impozitul pe venit 3%.
Multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociație Ana231 Ana231 Buna ziua! Sunt acționar minoritar intr-o firma (10%) și împătimită a motocicletelor in timpul liber. Doresc sa înființez o asociație pentru pentru ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare microintreprindere prest prest Buna ziua Cum se poate face sponsorizarea in cadrul microintreprinderilor? Suma de 20%din impozit se calculeaza pt.fiecare trimestru si trebuie virata ... (vezi toată discuția)
Mai putem primi sponsorizari ? pintilescusorin pintilescusorin Avem o asociatie a parintilor care sprijina o echipa de handbal feminin din cadrul C.S.S. Bacau, intrebarea mea este mai putem primi sponsorizari de la firme ... (vezi toată discuția)