avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... INCEPERE CONCEDIU DE CRESTERE COPIL
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

INCEPERE CONCEDIU DE CRESTERE COPIL

Buna ziua. pe 5 dec 2013 am nascut fetita, am beneficiat de conc de maternitate pana pe 15 ian 2014 apoi am revenit la munca, deci nu am facut cerere sa intru in CIC. acum fetita va avea 1 an pot face cerere sa intru in CIC pana la 2 ani? multumesc.
Ultima modificare: Luni, 1 Decembrie 2014
ContSters337795, utilizator
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie direct din concediu postnatal? dinharghita dinharghita Buna ziua! Vreau sa aflu daca am dreptul la stimulentul de insertie in cazul in care ma intorc la munca dupa concediul de lauzie.Mentionez ca nu voi intra in ... (vezi toată discuția)
Renuntare la stimulent de insertie si intrare in cic IldikoB IldikoB Buna ziua, As dori sa va intreb daca o salariata care beneficieaza de stimulent de insertie poate intra in CIC in caz ca renunta la stimulent? (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil in cazul copilului cu handicap andreeamerticariu andreeamerticariu Buna ziua, Am o fetita de 1 ani si 3 luni. M-am intors la serviciu cand fetita a implinit 11 luni . Am beneficiat in aceasta perioada de stimulentul de ... (vezi toată discuția)