avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Examen auto (sala)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Examen auto (sala)

Bună ziua !
Numele meu este Roland și am o mare dilema.
Din cauza lipsei dovezii adresei de domiciului am fost nevoit să-mi fac buletin provizoriu pe 1 an .
Aici începe problemă, eu pe data de 10 Decembrie împlinesc 18 ani iar buletinul provizoriu expiră pe 15 Ianuarie 2015 .
Întrebarea mea este această : Pot să mă prezist la examen (sală) cu buletinul provizoriu ?
Cel mai recent răspuns: adema1980 , utilizator 20:51, 1 Decembrie 2014
Da, daca la data sustinerii examenului acesta va fi in perioada de valabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea unui minor din tara de aproape 18 ani fara parinti. Roberta2106 Roberta2106 Buna ziua. Curand urmeaza sa imi schimb buletinul care expira in luna ianuarie. Eu locuiesc in Germania si nu doresc sa imi fac cetatenie germana. Din ... (vezi toată discuția)
Pot calatori cu buletinul dupa casatorie? Gab001 Gab001 Buna seara, sper sa fie cineva aici care imi poate da un raspuns. Ma-m casatorit in decembrie 2015 dar pana in momentul de fata nu mi-am schimbat niciun ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui dupa 18 ani Maria1017 Maria1017 Peste 2 luni implinesc 18 ani si as dori sa trec pe numele mamei ( parintii mei sunt divortati, am fost incredintata mamei). Am si motive intemeiate : ... (vezi toată discuția)