avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Colete neridicate comenzi magazin online
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Colete neridicate comenzi magazin online

Buna ziua.
Detin un magazin online de dimensiuni modeste ( ~ 30 comenzi pe luna , profit anual aprox 18.000 ron ) . Comenzile sunt onorate exclusiv prin posta romana , iar ocazional , in medie 1 din 15-25 clienti , nu ridica pachetul . Unii dupa ce au confirmat cu tarie ca vor comanda , nu mai raspund la telefon , sustin ca nu sunt ele de fapt persoanele ce au efectuat comanda etc. Inteleg legislatia cu privire la returul produselor , dar acestea nici macar nu ridica pachetul. Se poate face ceva cu privire la aceasta neplacere? In final , tot clientii seriosi sunt nevoiti sa suporte cheltuieli legate de transport dus , retur , magazinaj ale unora cu obrazul gros .
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 03:13, 3 Decembrie 2014
Unde-i lege, nu-i tocmeala, e dreptul lor sa se razgandeasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! avem un magazin online si se intampla sa avem clienti ... Ymadalona Ymadalona Buna ziua! Avem un magazin online si se intampla sa avem clienti care plaseaza comenzi cu metoda de plata la livrare, insa in momentul in care se incearca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, detin un magazin online. de ceva timp am dat peste ... Onshop Onshop Buna ziua, Detin un magazin online. De ceva timp am dat peste o clienta care ma hartuieste, in sensul ca plaseaza cate 1-2 comenzi in fiecare zi, pe care ... (vezi toată discuția)
Pot, am dreputul sa refuz preluarea unei comenzi si onorarea acesteia. Nicu2015 Nicu2015 Buna ziua. Doresc sa pun doua intrebari care au ca rezultat final aceeasi actiune, decizie din partea magazinului online de a NU prelua o comanda telefonica, ... (vezi toată discuția)