avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Va rog sa ma sfatuiti in a-mi rezolva problema relatata mai jos. Dupa decesul parintilor, eu si fratii mei (7 la numar), ne-am impartit pamantul mostenit la mica intelegere, fara sa facem succesiunea. Partea ce mi s-a cuvenit, am dat-o temporar, la mica intelegere, unui nepot ( fara un act intocmit la notar), pentru a-l munci si a se folosi de roadele sale, neavand nicio pretentie de ordin material. In anul 2013, sotia nepotului meu, mi-a trecut partea de pamant ce mi se cuvenea, intr-o asociatie numita Provincia, fara acordul meu in scris, semnand in numele meu. Mentionez ca, multi consateni, au trecut pamantul in aceasta asociatie, fara a primi un exemplar dupa contractul incheiat. Cum trebuie procedat, sa anulez contractul, si sa fac plangere la Procuratura, intrucat in clipa de fata, nu ma pot uzita de pamantul meu conform legii, contractul fiind incheiat pe 5 ani. Va rog sa ma ajutati. Multumesc ! :)
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 21:34, 2 Decembrie 2014
Dezbateti succesiunile faceți partaj de abia apoi puteti vorbi ca sunteți proprietarul a ceea ce ziceți ca ati dat nepotului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire Emanuelaelenahitriuc Emanuelaelenahitriuc Buna seara Bunicul meu a murit in luna aprilie,acum un an mi-a facut testament pentru casa si pamantul din jurul ei,vreau sa stiu daca mai trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Unde se pastreaza actele incheiate la notar ? papillon papillon Buna seara! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea chestiune: In anul 1986 in luna februarie bunicul meu a cedat printr-un act intocmit la notar partea din casa ... (vezi toată discuția)
Arbore genealogic pusa2mimi pusa2mimi Buna seara, ma lamuriti si pe mine in baza carei legii se solicita la dezbaterea succesiunii arborele genealogic dupa defunct? Am deschis actiune de ... (vezi toată discuția)