avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cim timp partial 8ore zi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cim timp partial 8ore zi

buna seara
modificarea unui cim part time 2ore zi in cim 8 ore/zi 2 zile ,2 repaus cum ar trebuii sa o fac
va fi tot un cim norma partiala ,voi distribuii orele pe saptamana sau pe luna?deoarece se va lucra 2 zile da 2 nu,ii voi garanta sal minim raportat la orele de munca?

Alte discuții în legătură

Contractul part-time andreypopa87 andreypopa87 Buna ziua, Pe langa un contract de munca de 8 ore pe zi/ 40 ore/saptamana, as putea detine si un contract part time de 8 ore/saptamana? Care este salariul ... (vezi toată discuția)
Cim cu 2 zile de lucru rominaduca rominaduca Urmeaza sa angajam o persoana, cu program de lucru 2 zile pe saptamana(zile lucratoare), 8 ore pe zi. Imi spuneti va rog cum se calculeaza contributiile CAS ... (vezi toată discuția)
Job full time+part time la firme diferite foxyz foxyz Buna ziua, Sunt angajat al unei companii farmaceutice din Romania si doresc sa mi schimb programul de lucru in cadrul companiei pentru a-mi lua un job ... (vezi toată discuția)