Buna ziua,
Pe langa un contract de munca de 8 ore pe zi/ 40 ore/saptamana, as putea detine si un contract part time de 8 ore/saptamana? Care este salariul minim pentru part-time?
Multumesc anticipat!
se poate face un contract de munca cu timp de lucru partial ... 2ore/zi - 10ore/saptamana ... salariul minim aferent normei intregi se fractioneaza la cate ore lucrati ...
de exemplu pt 1200lei brut la studii superioare pt 8ore/zi ... la norma partiala de 2ore/zi veti avea un minim de 300lei brut /luna =D>
buna ziua,
termin anul acesta masteratul in contabilitate manageriala si audit contabil si as vrea sa ma inscriu la doctorat,
daca sunt admisa si primesc o bursa trebuie neaparat sa lucrez in cadrul universitatii sau voi primi bursa doar daca sunt prezenta la intalniri?as vrea sa mentionez ca nu am lucrat nicaieri si nici momentan nu am un job pentru ca de la terminarea facultatii nu am gasit nici un loc dispnibil
as vrea sa stiu daca mai sunt si alte condtii in afara de cea conform careia nota de la admitere trebuie sa fie de minim 8?