3UGA a scris:
optati pentru a ii face un tarc de joaca copilului, izolat fonic.
Daca nu vrea sa stea acolo, il educati s-o faca.
Extraordinar .... ati reusit sa puneti punctul pe i. Imi permit sa adug ca un bici ar ajuta. Daca nu functioneaza un calus combinat cu o camasa de forta nu are cum sa dea gres.
Simate utilizator 3UGA, permiteti-mi sa va contrazic si va rog sa tratati randurile de mai sus dand dovada de un spirit umoristic puternic dezvoltat. Nu exista educatie care sa se poata face la 1 an si trei luni. Sau cel putin chestia asta cu deranjatul vecinilor, galagie etc. Daca vreti sa va convingeti puteti face un experiment cu un copil de 5 ani si incercati sa ii explicati cum sta treaba cu fizica moleculara si daca reusiti poate vor exista sanse si pt copii de 1,3 ani.
Fara sa fac niciun studiu am intalnit cel putin doua familii care au copiii complet diferiti. Unul linistit ascultator, celalalt prin de energie, zbuciumat. Cel linistit "poate fi educat" in acest spirit, al linistii celalalt nu. Parintii nu vor avea niciodata energia copilului si chiar daca vor incerca si vor fi bine intentionati vor sfarsi prin a se "recunoaste invinsi".
Am fost in situatia de a fi deranjat de un copil de la etajul superior dar niciodata nu m-am dus peste oameni sa le zic sa isi bage copiii intr-un tarc izolat fonic.
Aceste lucruri sunt normale, fac parte din viata, din procesul de perpetuare a speciei. Problema este la vecinul de jos. El ar trebui sa se mute la curte , sa isi izoleze apartamentul, sa se duca in varf de munte sau intr-o groapa unde sa nu il deranjeze nimeni.
Vorbim de un copil nu de un manelist sau vreun adolescent caruia ii place sa asculte rock cu difuzoarele la maxim.