avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract Telekom
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract Telekom

Vreau sa renunt la abonamentul TV cu Romtelecom (abonamen valabil pana in 2016).
1. Aceasta companie nu mai exista.
2. Nu se poate spune ca a fost rebrenduita, Telekom este o alta companie deja existenta pe piata.
3. Nu exista nici o forma legala (contract) intre mine si Telekom, nu m-a intrebat nimeni daca vreau sa fiu abonat Telekom, poate mie nu-mi place aceasta companie si nu vreau sa am nimic de-a face cu ea.

Cum procedez?
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 14:49, 3 Decembrie 2014
Gasesc ca sunt de bun simt observatiile d-voastra.
Personal m-am ,,dezrobit" inainte de termen cand o alta firma de la noi a trecut la plata abonamentului din dolari in euro. Si bine am facut!
Am mers la un magazin de al lor si am depus o cerere in care aratam motivul pt. care doresc rezilierea contractului : l-am semnat pt. X dolari, nu pt. Y euro.
Mi-au facut capul mare dar n-am cedat.
Incercati modalitatea asta, cu cererea.
Inca ceva: nu primisem niciun ,,cadou" de la ei.
Nu are legatura ca firma si-a schimbat denumirea. E ca si cum o persoana, dupa casatorie daca si-ar schimba numele dupa cel al sotului, nu ar mai exista?
Ar fi sa zicem un exemplu, dar nu-l gasesc relevant. Insa in cazul Romtelecom "legal" zic eu, ar fi trebuit sa existe un act aditional sau mai bine zis o anexa la contractual initial in care si cu care sa fiu de accord in ceea ce ma priveste colaborarea cu Telekom.
Aici totul e cusut cu ata alba, cei da la relatii cu clienti o tin pe a lor ca au fost rebrenduiti (adica ce spuneti Dvs. cu schimbatul numelui) nu cumparati si atunci noi in calitate de "bunuri" ale Romtelecom devenim acum proprietate lui Telekom, cam asa suna.

Nu cumva noi suntem clientii si avem anumite drepturi?

@silviu..
Aveti dreptate! Doar ca in tara asta dreptatea umbla cu capul spart.
Mi-am sunat un amic si acesta mi-a confirmat ce stiam. In urma cu cativa ani gigantul americam AIG a avut mari probleme. A intervenir statul american cu vreo 80 de mld de dolari.
AIG Life Romania a avut probleme si ea si a fost preluata de MetLife, Inc., nu direct ce printr-o subsidiara Alico Asigurari Romania.
Amicul mi-a confirmat ca a fost notificat si a avut posibilitatea sa rezilieze contractul. Nu discut conditiile de reziliere.
Mi-a spus amicul ca s-a procedat asa pt. ca sa se evite eventualele procese care ar fi putut fi deschise in SUA.
Si acolo e lege, nu-i tocmeala!
D-voastra aveti ,,norocul" sa fiti prins intr-o afacere in famiie, intre europeni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de telefonie la schimbarea denumirii operatorului mar71a mar71a Pe scurt: Sunt abonat Cosmote. Daca se schimba firma pot fi obligat sa devin abonat Telekom? Eu nu am semnat contract cu Telekom. Este valabil si pentru ... (vezi toată discuția)
Problema furnizor telefonie dragos_popa dragos_popa Buna ziua, Am un abonament pe persoana juridica care a iesit din perioada minima de 1 an. Am solicitat inchiderea abonamentului pe data de 31.10.2014 si ei ... (vezi toată discuția)
Doresc reziliere contract telekom ( persoana juridica) mobinstal mobinstal buna seara, desi sunt client Telekom ( mobil) doar de 3 luni , datorita serviciilor de proasta calitate, doresc rezilierea contractului . prin schimb de ... (vezi toată discuția)