Dupa ce m-am judecat cu institutia in care lucrez timp de 2 ani si jumatate pentru ca am fost data jos abuziv de pe functia pe care o ocupam am castigat. Institutia este obligata sa ma repuna pe functie. Problema e: ce pot face daca institutia hotaraste acum sa desfiinteze functia pe care am reintrat printr-o noua organigrama. Este abuz, se poate da in judecata ?
Multumesc pentru raspuns, insa eu am ramas in institutie in acest timp pe o functie de executie. Dupa ce am fost repusa pe functie, conf. hotararii judecatoresti definitive, brusc institutia vrea sa desfiinteze functia de pe organigrama. Stiu ca pot da in judecata insa pentru ce ?
Vi s-a raspuns: puteti contesta o eventuala decizie de concediere care ar fi emisa in baza desfiintarii postului. Puteti contesat de laaspecte de forma pana la aspecte de fond privind decizia (ca desfiintarea postului nu era serioasa, reala, efectiva).
dar ca sa stiti exact pentru ce, trebuie sa fiti concediata si sa primiti decizia. Altfel, pentru intentia nematerializata de a va concedia, nu puteti da in judecata,
Concediere
car-men
Buna ziua,
Am si eu urmatoarea problema:
Un salariat este concediat deoarece firma nu prea mai are de lucru iar el este unul dintre cei mai slabi. I se face ... (vezi toată discuția)