avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod CAEN 6202 Activitati de consultanta in tehnologia ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod CAEN 6202 Activitati de consultanta in tehnologia informatiei

As dori sa stiu daca in baza codului CAEN 6202 pot oferi consultanta in orice problema legata de tehnologia informatiei si anume pot sa ofer consultanta in vederea configurarii unei retele de calculatoare si a unui server (web, mail , etc...).

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 14:56, 3 Decembrie 2014
Activitati de consultanta in tehnologia informatiei 6202 . 6202 Activitati de consultanta in tehnologia informatiei Aceasta clasa include planificarea si proiectarea sistemelor de calculatoare ce integreaza hardware, software si tehnologii de comunicatii. Serviciile de consultanta pot include si activitatea de pregatire a utilizatorilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa caen 6202 consultanta in tehnologia informatiei ntony ntony Exista lege prin care se specifica care sunt responsabilitatiile/sarcinille unei persoane care are PFA cu CAEN 6202 ? Ex: Monitorizarea performantelor ... (vezi toată discuția)
Exemplu de activitati pe caen 6202 si 6203 andrasd andrasd Buna, Desfasor activitate in domeniul de IT, ma ocup de administrarea unui Soft ERP (contabilitate, comenzi, resurse umane, mijloace fixe, etc...) , soft de ... (vezi toată discuția)
Activitati permise de codul caen 6202 deltady deltady Buna ziua De unde as putea afla ce fel de activitati sunt \"acoperite\" de codul CAEN 6202 - \"Activitati consultanta in tehnologia informatiei\"? Si daca ... (vezi toată discuția)