avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Studii necesare !
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Studii necesare !

Buna ziua ! As dori si eu niste indicatii . Vreau sa dau la facultatea de drept . La ce materii dau admitere ? Si cum se face , imi aleg din prima ramura , adica daca vreau avocat sau procuror .. Eu as vrea procuror .
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters327384 , utilizator 23:40, 3 Decembrie 2014
Abia dupa terminarea facultatii si sustinerea examenului de licenta veti putea decide daca doriti sa deveniti avocat sau magistrat.
Multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facultatea de drept din iasi Mada259 Mada259 Buna ziua! Se merita sa aplic la Facultatea de Drept din Iasi? Este o facultate buna in acest domeniu? Dupa terminarea facultatii voi putea gasi usor un post ... (vezi toată discuția)
Cariera de procuror razvanalex07 razvanalex07 Buna ziua! Ma numesc Razvan Teodorescu, si as dori daca se poate, sa mi se dea cateva sfaturi. Sunt in anul 3 de liceu si de ceva vreme m-am gandit sa unrmez o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ionutzt ionutzt Ma numesc Ionut si vreau sa dau la facultatea de drept, vreau sa ajung avocat sau procuror imi puteti spune care sunt etapele pentru a ajunge? Va multumesc, ... (vezi toată discuția)