gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

andreicostin 
	    	Utilizator

andreicostin 
	    	Utilizator	    

andreicostin 
	    	Utilizator

andreicostin 
	    	Utilizator	    

Cris1971 
	    	Utilizator

Cris1971 
	    	Utilizator	    

valisandu	                   

Buna seara tuturor! Incep prin a va face un scurt rezumat despre situatia mea.
In urma cu peste 20 ani, am dat spre adoptie pe fiul meu unei familii din ... (vezi toată discuția)
	                    valisandu	                   

Buna seara tuturor! Incep prin a va face un scurt rezumat despre situatia mea.
In urma cu peste 20 ani, am dat spre adoptie pe fiul meu unei familii din ... (vezi toată discuția)

ContSters48919	                   

Daca in urma citatiei unul din succesori nu se prezinta deoarece este plecat in strainatate cu domiciliul necunoscut, iar un altul nu se prezinta deoarece nu ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters48919	                   

Daca in urma citatiei unul din succesori nu se prezinta deoarece este plecat in strainatate cu domiciliul necunoscut, iar un altul nu se prezinta deoarece nu ... (vezi toată discuția)

LauAmy	                   

Cum imi pot gasi sora data spre adoptie la nastere? Cunosc locul data nasteri si numele tatalui adoptiv. 
Mentionez faptul ca este vorba de un copil minor ... (vezi toată discuția)
	                    LauAmy	                   

Cum imi pot gasi sora data spre adoptie la nastere? Cunosc locul data nasteri si numele tatalui adoptiv. 
Mentionez faptul ca este vorba de un copil minor ... (vezi toată discuția)