avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Caut copil dat spre adoptie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Caut copil dat spre adoptie

Buna seara! In 1981 am dat spre adoptie in Franta copilul pe care incerc sa-l gasesc. Desi nu sunt foarte sigur, adresa era Val de Marne, rue Kleber, nu-mi amintesc numarul, iar familia se numea Leroy, iar pe tatal adoptiv Charles Serge. Copilul se numeste Andre si este nascut pe 08.09.1979, la Ploiesti. A fost adoptat din Leaganul de copii de la Strejnic.
Orice tentativa de a-l contacta o sa trezeasca suspiciuni, nu-i asa simplu ca o cerere de prietenie pe facebook.
Nu sunt sigur ca ar trebui sa apeleze la mass media, ziare, televiziuni - mai bine zis, sunt convins ca nu aceasta este calea.
Daca intr-adevar vreti sa stiti daca este bine, sunt metode clasice sa aflati, dar fara sa va amestecati in viata unei familii care, sunt sigur ca nu s-ar arata incantata, pe buna dreptate, de aparitia dvs. Ar fi elegant sa ramaneti in umbra si sa nu va afisati...
Am mai intalnit cazuri cand mama care si-a parasit toti cei trei fii cu varste intre 5-8 ani, a aparut senina si nevinovata dupa vreo 20 de ani, spunand ca mereu i-au lipsit copiii...
A reusit sa tulbure viata tuturor, inclusiv a familiei care i-a adoptat pe baieti.
In conceptul meu, sa-ti parasesti copilul este o crima. Multe se pot ierta, dar crima nu se iarta.
Ultima modificare: Marți, 3 Februarie 2015
ContSters44758, utilizator
Din Romania sunt afiliate la WAD doar 10 firme, dar pe care nu le voi enumera aici. Ele pot fi consultate aici: [ link extern ]
Nicio firma din Romania nu are birouri in afara tarii intrucat costurile nu justifica o astfel de dezvoltare.

[editat ce se refera la un mesaj sters]
Ultima modificare: Miercuri, 4 Februarie 2015
gi-jane2, moderator
nu e o intrebare de forum juridic, dar daca tot ati intrebat ma gandesc ca puteti posta anunturi pe site-uri locale (ale orasului respectiv) sau da anunt in ziare locale. (contracost). asta inainte sa ajungeti la detectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut copil dat spre adoptie! valisandu valisandu Buna seara tuturor! Incep prin a va face un scurt rezumat despre situatia mea. In urma cu peste 20 ani, am dat spre adoptie pe fiul meu unei familii din ... (vezi toată discuția)
Succesiune ContSters48919 ContSters48919 Daca in urma citatiei unul din succesori nu se prezinta deoarece este plecat in strainatate cu domiciliul necunoscut, iar un altul nu se prezinta deoarece nu ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot gasi sora data spre adoptie ? LauAmy LauAmy Cum imi pot gasi sora data spre adoptie la nastere? Cunosc locul data nasteri si numele tatalui adoptiv. Mentionez faptul ca este vorba de un copil minor ... (vezi toată discuția)