avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Participare la licitatie a unui persoane executae silit
Discuție deschisă în Executare silită

Participare la licitatie a unui persoane executae silit

Buan ziua!

Vreau sa particip la o licitatie, pentru achizitionarea unei teren - executare silita a unei persoane ce nu a achitat o datorie la banca si executorul judecatoresc a trecut in publicarea de vanzare, ca oferta de cumparare sa cuprinda pretul oferit si conditiile de plata.
Nu inteleg despre ce conditii de plata este vorba. Eu am aprobat un dosar de credit ipotecar, suma de bani fiindu-mi suficienta pentru achizitie..
Daca se poate sa ma indrumati ce sa scriu la conditii de plata, pentru a nu fi exclus de la licitatie?

Multumesc,
Patalina
Cel mai recent răspuns: Lucc , utilizator 11:03, 7 Decembrie 2014
Nu e asa usor. Vorbiti cu creditotul daca va poate amana putin peste cele 30 zile, vedeti ce acte va trebuie la credit, e posibil sa aveti nevoie de o serie de acte ale imobiului pe care sa nu le detineti.
Cel mai bine este sa faceti un contract ipotecar sau prima casa cu creditorul apartamentului, daca acesta este o banca.
Dar interesati-va cu privire la toate aspectele, nu e asa usor cum pare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare imobil ipotecat alexandru-fiscu alexandru-fiscu Doresc achizitionarea unui imobil (ap 3 camere) asupra carui exista o ipoteca.(cumparat prin credit ipotecar). In prezent creditul ipotecar insumeaza aprox ... (vezi toată discuția)
Executare silita Marta Tot Marta Tot Doresc un raspuns pentru urmatoarea situatie: un pensionar are trei credite de nevoi personale, fara ipoteca, la trei banci diferite, in valoare totala de ... (vezi toată discuția)
Licitatie ipso ipso S-a tinut o licitatie pentru vanzarea uni imobil. Deja a fost al 3-lea termen si pretul de vanzare a fost 50% din valoarea imobilului. Dar nu s-a vandut. Care ... (vezi toată discuția)