avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... incompatibilitate
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

incompatibilitate

sint angajat ca inspector în cadrul unei primării ocupindu-ma de resurse umane și casierie,fiind funcționar public. pe lîngă aceasta funcție mai pot deține, în cadrul unei școli ,functia de administrator financiar didactic auxiliar, fara sa fiu declarat incompatibil și de ce.multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:10, 22 Ianuarie 2018
Legea 161/2003
Art. 94
(1) Calitatea de funcţionar public este incompatibilă cu orice altă funcţie publică decât cea în care a fost numit, precum şi cu funcţiile de demnitate publică.

(2) Funcţionarii publici nu pot deţine alte funcţii şi nu pot desfăşura alte activităţi, remunerate sau neremunerate, după cum urmează:
a) în cadrul autorităţilor sau instituţiilor publice;
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent chirieci chirieci Va rog sa-mi raspundeti daca ma pot transfera de pe postul de casier unde am fost mutata fara voia mea, pe vechiul post din cadrul biroului impozite si ... (vezi toată discuția)
Functionarul public jany_ro jany_ro Buna ziua, sunt angajata unei primarii in functie de asistent medical comunitar cu CIM pe perioada nedeterminata, cu fonduri de la sanatate. Am inteles din ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii secretar unitate administrativ teritoriala aleko27 aleko27 Buna ziua, Secretarului de unitate administrativ teritorial, exercitand prin dispozitia Primarului functie publica de conducere de sef serviciu, prin cumul ... (vezi toată discuția)