avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit PFA cu doua activitati
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit PFA cu doua activitati

Buna ziua. Am un PFA cu 2 obiecte de activitate( 2 coduri CAEN). Pe un cod am obtinut profit, pe celalalt sunt cu pierdere. In decizia de impunere nu se tine cont de pierderea de pe celalalt cod CAEN. Mi s-a spus ca nu se cumuleaza activitatile. E posibil avand in vedere ca e vorba de aceeasi persoana juridica? Pot face ceva in acest sens? Multumesc frumos...
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:43, 6 Decembrie 2014
Se tine evidenta contabila in partida simpla la comun, se completeaza un singur registru jurnal de incasari si plati si se completeaza o singura D200.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe pfa vvvv vvvv Buna ziua. Doresc sa-mi deshid un PFA, COD CAEN 6832...adica pentru administrare imobile. Insa am si eu cateva intrebari: 1.Ca PFA, pot desfasura mai ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa alina240 alina240 Am o nelamurire legata de registrul de incasari si plati.Am infiintat de curand PFA-ul si inca nu am avut incasari. Am in schimb cateva cheltuieli facute din ... (vezi toată discuția)
Dupa infiintare pfa ce acte sunt necesare si la ce institutie imi exprim optiunea pentru p.f.a. norma de venit sau in sistem real? cris_geany cris_geany dupa infiintarea de pfa coafor ce acte trebuie sa mai am,in vederea unui control de la OPC,garda financiara ,... ... (vezi toată discuția)